27/8 2013
"Mamma och pappa drog in mig i Naturdietsaken. I en shake som jag tar till frukost är det 110 kcal, om jag inte tar den med mjölk, då blir det hela 222 kcal..
Tänkte först att det kanske kunde få mig att sluta räkna, men icke. Snarare tvärtom. Idag får jag ta max fem små köttbullar till salladen. Knappt någon dressing. Det måste jag ta, annars kommer dom tro att jag är sjuk i huvudet, för jag tar alltid den dressingen. Citron- och limevatten. Ät långsamt. Drick mycket. Sänk hungern. Bli smal. Bli vacker. Bli perfekt.
Jag förväntar mig inte att gå ner dom där typ 15 kilona som jag minst vill gå ner. Vet att jag antagligen kommer att sätta lägre och lägre mål. Åhh. Jag orkar inte vara en valross. Jag vill bara bli smal. Vara perfekt. Just for once. Jag vill också vara smal. Jag vill ha jättelätt att gå ner i vikt. Jättejättelätt. Tänk om jag skulle gå ner 20 kilo på det här? Inte för att jag kommer det. Tvivlar på att jag ens kommer gå ner något alls. Måste hålla mig med vägning tills på fredag. Om det är mindre än ett kilo... Då bryter jag ihop totalt.
Hon sitter där inne i huvudet atm. Jag funderade på om jag skulle ta den lilla shaken, men hon sa nej. Eller ja, sa och sa, snarare vrålade "Den innehåller både mer kalorier och volymen är större. Fetto ta det vanliga med vatten när du är hemma på hål.". Jag vet att jag inte alls borde lyssna på henne alls, men det år inte att ignorera henne.. Så skriker hon "Varför satt du ner hela den här hålen? Du kunde legat på minus om du rest ditt feta arsle och rört på dig.". Jag vet själv att jag antagligen ligger på minus ändå. Gör jag inte det nu så kommer jag göra det när jag kommer hem. Garanterat.
Mätte imorse. FetfetetfetfetfetFET. Åhhh. Bajspenisäckeljävel du är. Egentligen borde jag väl gått ner. Eller? Jag kanske inte kan gå ner i vikt? Jag vet inte.. Jag bara vet att jag vill vara underviktig. Tänk vad fint det skulle vara. Thigh gap. Smala fingrar. Fötter. Ben. Armar. Hals. Ingen dubbelhaka. Den där knoten uppstickandes på handleden. Ben som sticker ut. Kläder som passar. Som ser bra ut. Kunna vara bland folk utan att känna mig som värsta valrossen bland stickor.."