30 januari 2015
Jag bara studsar runt på 59. 59.3. 59.7. 59.8. 59.2. 60.1. 59.7. Hela tiden. Jag har tappat förmågan att äta lite. Gjorde en kort 24-timmare idag. Sen förstörde jag allt såklart och totala intaget var typ 1400 om inte ännu mer..
Jag hatar det så djävulskt mycket. Och jag känner mig så jävla ensam i det här och vet inte vart jag ska vända mig eller vem jag ska prata med. Vill liksom prata med någon som inte bara säger ja eller jag förstår. Även om jag själv har gjort så mot andra den senaste tiden, men min hjärna är så fast i all mat och jag har typ tappat resten av mina ord.. Hursom. Jag vill inte trigga någon av mina vänner. Har sån hatkärlek för att bli halvkonfronterad. Känner liksom "äntligen märker dom lite att jag är helt fucked up". Idag när jag och J väntade på bussen. Sa "Jag hittar fan aldrig jeans som är bra, och dessutom funkar längre än fem månader.. Jag köpte dom här i somras liksom och jag kan inte ha dom längre.". J svarade med en blick och sa "Men bara för att du ska... jag vet inte, bara banta och sånt hela tiden!" typ. Jag kommer inte ihåg exakta ord, men i den stilen. Sen dog ämnet. Sa till D häromdagen att jag fick ångest av att dricka vatten. "alltså snälla du måste försöka göra något för att må bättre. Snälla? Alltså det kommer gå för långt snart E. Det vet du också.". För det gick ju inte för långt för flera år sedan, nejnej.
Usch, har fått sån ångest över mina armar nu också. Och låren speciellt, men ja.. Låren är värre, men armarna har blivit värre än det varit förut. Hatar dom..