I'm still having nightmares ~
Matmässigt har den här veckan varit väldigt upp och ned. Dagarna går så himla bra - och sen kommer kvällen.. Vikten har varit ganska stabil, 66kg, vilket fortfarande gör att jag bara vill svälja alla propavan och atarax jag har. Dom där tre veckorna förra året som jag tog Mirtazapin förstörde verkligen allting. Hade knappt något sötsug överhuvudtaget, kolhydrater och fetter var så lätta att hålla sig borta ifrån - och så kom den där satans jävla Mirtazapin. Förstår fortfarande inte varför hon satte mig på den trots att jag satt där och hade pratat om min uppväxt med över- och hetsätning som sen gick över i svält och vad det nu är för sörja nu. Jag vet att hon ville att jag skulle gå upp lite, MEN BLIR FORTFARANDE SÅ FRUSTRERAD FÖR SEDAN DESS HAR JAG INTE HAFT NÅGON KONTROLL PÅ MATEN ÖVERHUVUDTAGET. Innan det åt jag bra mat. Mat med näring och bara rent allmänt hälsosamt, även om mängden är en annan femma. Nu vettefan. Jag köper mat själv nuförtiden och jag köper det jag brukade äta men av någon anledning så äter jag det inte. Idag gick det såå bra fram tills 19 när jag skulle åka och handla.. suck. Hamnade godis i vagnen. Jag är dock förvånad över hur mycket som faktiskt är kvar och att jag inte gått tillbaka till burken, hjärnan har alltid gått in i binge mode. Vad hände liksom.
 
Nästa vecka har jag en tid med min sjuksköterska och på lördag ska jag äääääntligen se mina älsklingar igen ♥♥♥♥ Kan inte beskriva hur mycket All Time Low betyder för mig. Asså damn.
 
Hursom, eftersom båda grejerna är i Stockholmsområdet så tänkte jag passa på att spara lite bensin och sova i min äldsta systers lillstuga. Har förberett med mat och det enda jag planerar att köpa där är Monster och PicaDeli-sallad. Hade även tänkt att passa på att åka ut till stället vi bodde på innan vi flyttade. Saknar stigarna och skogen där så smärtsamt mycket, så kommer nog bli några timmars promenad där. Det är i alla fall planen. Ooch åka till min bror och fortsätta att se på lite filmer när jag ändå är där.
 
Ska försöka få lite sömn nu. Godnatt och ta hand om er ♥
 
Bildresultat för all time low last young renegade tour sweden