En tjock jul och ett tjockt år
Usch vad mycket mat det varit under den här julen. Är så äcklad av mig själv. Att jag släppte så mycket.. Att jag lät depressionen ha övertaget i år. suck.
 
Ikväll är sista kvällen med tillåtet skräp. Jag fruktar morgondagen för vi kommer ha så mycket chips kvar. Morgondagen är lite helig för oss i äs-världen, right? Som Aura sa, lite satisfying att första dagen på nya året är en måndag. Det bara skriker nystart och clean slate om det.
 
Den tredje är det meningen att jag och eventuellt mamma och pappa om ingen har åkt på mammas lilla förkylning ska åka ner till farmor och farfar för att fira hennes födelsedag. Jag orkar inte egentligen, eftersom det är 3 timmar dit och vi ska dessutom antagligen sova i min systers lillstuga och där tar det såån tid att få upp värmen och kylskåpet fungerar knappt, det blir liksom inte ordentligt kallt. Sen orkar jag inte en sådan dag så tätt inpå dagen jag åker ner till J, vilket är den 5e. Jag ska vara hos henne till typ den 15e vilket är rätt skönt tbh för hennes måltider och kylskåpsinnehåll är så mycket nyttigare än hur jag har ätit sedan mars, så förhoppningsvis kickar det in mig i rätt spår. 
 
Är fucking livrädd för att komma hem och väga mig. Jag är antagligen så läskigt nära 70 igen och jag vill bara dö. Hur gick jag från 58 till det här? Skärpning..