I'm dying to live ~
Dagen som gick så bra.. så förstör jag som vanligt.
Eller ja, morgonen var lite panikartad. Gick upp nästan tre timmar innan jag började för att verkligen hinna med allt under morgonen (började inte förrän 10.55, så det var inte så att jag masade mig upp vid 5) så jag verkligen inte skulle råka missa bussen. Tror ni inte att jag lyckas ändå? Jag missar sällan bussen, även om det hände bara för någon vecka sedan pga tog fel skor, halkade i källartrappan osv), och jag lyckas så gott som alltid hinna med bussen även om jag är sådär på håret. Jag brukar gå upp ungefär 1 1/2 timme innan jag ska dra, eller ja, första larmet går då, sen tar det en halvtimme att komma upp. Dubbelt så lång tid och jag missar bussen. För ett lås. Hade för en gångs skull koll på allt, visste var låset var, var pappa hade ställt min cykel och allting och jag hade bra med tid, förutom att jag tittade fel på busstiderna och blev stressad. Det var inte så att jag skulle missa bussen om den sista lilla detaljen inte varit med i bilden, nejnej, jag hade faktiskt drygt 10 minuter på mig och det tar runt 5 att komma till bussen, om inte ännu mindre. Jag kommer i alla fall fram dit jag ställer cykeln och ska låsa den - så har jag inte med mig mitt fucking lås. Suck. Så jag rushar hem igen, kollar på klockan och inser att jag antingen hinner med sekunder eller missar med sekunder. Får ångest och vet inte vad jag ska göra. Vi skulle ha redovisning på första lektionen (vilket var skälet till att jag gick upp tidigare än jag skulle gjort annars) och det hade redan skjutits upp och både jag och dom jag jobbade med ville få det gjort liksom, och jag visste att om jag skjuter upp det så kommer det bara sluta med att jag försöker dra mig ur. Så, jag skrev i smått panik till min klasskompis och frågar om hon kunde svänga förbi min infart när hon skulle åka till skolan. Så kommer vi nästan sent ändå för att det varit panikmorgon för henne med.
Lång text för den korta händelsen, blev säkert jätterörigt också, jag ber om ursäkt för det, jag är så otroligt trött.

Förstörde i alla fall mitt intag idag med glass.. En burk Häagen Dazs ovanpå de ca 900 jag redan ätit resulterade i ett intag på, återigen, ca 2000 kalorier. Är så rädd att jag ska hamna i sockerberoende nu, men förhoppningsvis är detta bara kortvarigt och för förra veckans lägre intag. Kan vara för att jag varit så slarvig med måltiderna nu också. Får inte i mig något på morgonen och mat i allmänhet är inte lockande just nu. Hade varit trevligare att leva på piggelin ett tag. Bara kallt och smältande liksom.
Vikten låg i alla fall på 59.3 imorse vilket överraskade mig med tanke på intaget dom senaste dagarna. Men ja, nu går jag väl upp igen. Fan också. Behöver fettokommentarer.

Budgivningen på vårt hus är också avslutat nu och det ska skrivas på fredag. Vårt accepterade pris var 2 550 000.. vi fick bud på 3 100 000. Det är helt sjukt vad husen går för i den här stan. I Stockholms län överhuvudtaget. Så fort man kommer utanför så får man liksom helt underbara lägen och hus för samma pris. Men ja. Detta betyder att dom får bort nästan alla sina skulder, så det är ju skönt. Då kanske jag slipper höra några av deras tjafs om det.

Ojojoj, extremt långt inlägg idag. Ber återigen om ursäkt. Skönt att få ur sig lite dock. Det känns bättre att skriva här än att skriva till vänner som antingen inte bryr sig, skäller eller att möjligen oroa folk.