Middle fingers up, ego trip, Devil may care but we didn't mind ~
Nämen, två inlägg på en månad! Nejmen. Hej på er. Asså gud, jag minns knappt hur jag börjar ett inlägg??
 
Magen har stått stilla hela veckan och vikten låg igår på 65.0. Imorgon åker päronen bort över dagen och som vanligt så proppar jag dulco.
 
Idag har jag bara ätit PB&J-mackor. Så. Farligt. Gott. Detta hade jag dock planerat under hela veckan, så det känna i alla fall en smula mer okej.
 
//så korta stycken jösses haha\\
Jag provar fettförbrännare, jag vet inte riktigt om det fungerar direkt men tbh så lär jag fortsätta ta dom ändå för jag fryser långt ifrån lika mycket vilket är så skönt. Jag är redan frusen som det är och efter hela viktnedgångsskiten gick igång så har jag frusit i princip konstant, oavsett värme. Bortsett från när jag stått långt fram i mitten på en konsert. Så om det funkar så är det bara ett plus för mig tbh.
 
Asså gaahh jag vet inte vad jag ska skriva? Jag VILL blogga, men jag gör ju ingenting händelserikt på dagarna? Jag sover till halv 12, ligger kvar i sängen i typ en och en halv timme, fixar alla morgonsaker med marsvinen, går in till mamma och pappa för att gosa med hundarna ett tag och sen så.. jaa? Jag spelar mest. Försöker komma iväg till gymmet (vilket jag faktiskt lyckades med igår!). Åker till Capio. Väntar på att få svar från Skitkassan. Äts upp av äs-tankar. Klagar om hur smärtsamt trött jag är. Så himla härligt liv!!!!!!! :):):):):):)       Jag skulle säkert lägga upp fotografier och texter - om jag hade några. Det står helt still i huvudet. Jag försöker komma fram till hur jag kan sätta min äs i ett foto men jag kommer ingenstans. Det är oftast så mina foton "blir till". Någon text jag skrivit eller något som ångest, depression, äs etc. Jag kommer inte ens fram till något att göra med min hårfärg. Jag impulsfärgade det rött i veckan. Jag hade egentligen tänkt orange meneeee sen drog jag ut på det och så blev det rött. Nu försöker jag tvätta ur det tillräckligt för att slänga lite gul över och se vad det blir. Ungefär så som det brukar vara med mitt hår alltså.
 
Blev en himla ramble där. Hm.
Ta hand om er ♥