Remember me with a smile on my face so when I'm gone you can know I'm in a better place ~
Jag verkar inte veta hur man går ner i vikt längre lol. Eller så är det bara den vanliga, kända ÄS-cykeln. Morgnarna går asbra, men sen kommer kvällen. Kvällarna har alltid varit svårast för mig, vet inte riktigt varför.
 
Inte mycket har pågått i mitt "ÄS-liv", eller mitt liv i allmänhet. Jag började i en sjukgymnastikgrupp i början av månaden, basal kroppskännedom. Jag blev snabbt bekväm i gruppen och är yngst av alla. Vi är oftast 7 och dom flesta har barn i tonåren haha. Jag kände igen flera av dom, men det var bara en jag kunde placera. Det är en som inte kommit någon gång så jag vet inte om sjukterapeuten kommer exkludera honom. Men det känns bra. Första gången var jag såååå ångestfylld och ville hoppa av men det är inte ett val för mig, jag tänker inte låta min sociala fobi styra mig i det där.
 
På tal om min sociala fobi så har jag gjort två för mig enorma saker. Den 14e beställde jag på en pizzeria jag aldrig varit inne på - alldeles själv!! Jag har aldrig gjort det förut. Jag har gjort det någon handfull gånger men det har varit på ställen där jag växte upp och varit på många många gåner.
 
Den 25e gjorde jag något som för mig nästan är ännu större - jag åt på MAX alldeles själv. Jag åt i lokalen. Själv. Bland folk. Jag är fortfarande paff tbh. Jag trodde inte att jag skulle klara det. Jag hade panik innan och under tiden jag satt där så hade jag sån galen ångest men jag fucking gjorde det.
Utan min terapeut hade jag aldrig klarat det redan. Hon är helt underbar och jag önskar att alla kunde ha en som henne.
 
Imorgon ska jag plantera om lite blommor och plantera några nya. Mina kaktusar behöver lite extra kärlek haha. Resten mår bra, även fast jag inte vet mycket om hur ett par av dom vill ha, but they are alive and well, och jag hoppas att ni är alive and getting by ♥