tjolahopp

Tb till varmare tider för två dagar sedan haha. För imorse vaknade jag till denna syn;


Vi är visserligen i stugan och den ligger lite längre upp men inte så pass att man kan förvänta sig snö i mitten av maj??? Jaja.

Ikväll är det eurovisionfinal har jag förstått. Vi har köpt massa chips och dipp och jag känner mest *pangpang*. Inte vad jag behöver när jag är fast i en skitmatsperiod. Vill tillbaka till mina sallader och det, inte bara av viktanledningar utan för att jag rent allmänt mår bättre av sånt och är inte så himmelens uppblåst jämt. 
Vilket land tror ni vinner i år då förresten? Har själv bara lyssnat på en handfull av bidragen och är inte så jättestort fan av vår egen låt så jag känner mest whatever kul om vi skulle vinna igen haha.

Vikten stod i alla fall på 60.8 för någon dag sedan trots allt skit jag ätit + mens, vilket känns ganska skönt. Lägsta förra veckan, innan jag började äta massa skit varje dag, var 60.5 så det är inte så stor skillnad egentligen. Hade förväntat mig att vara tillbaka på 63+. Men ååhhh så nära att komma under 60 igen. 59 är typ min safe weight hittills, vet inte varför ett kilo gör så stor skillnad menmen, är man såhär så är man typ.