herregud
Ursäkta the not intended bloggpaus. Jag har, som säkert många andra, gått upp och känner mig så himla plufisg och det syns verkligen på mina fingrar. Svullna hela tiden. Det har inte hänt mycket tbh. Jag har mest försökt att få mitt sims att fungera (efter 2 veckors svärande, lite hjälp av min bror och uppdatering av lite saker så funkar det igen!) och mått rätt så kasst. Julen var helt okej och nu är vi inne på sista timmarna av 2015. Helt sjukt vad året har gått fort.. Sista inlägget för i år nu.
 
Har faktiskt ett nyårslöfte i år. Och i år har det ingenting med "jag ska inte skada mig/ska äta bättre/vara mer social/försöka må bättre" att göra direkt. Det enda jag ska ha som nyårslöfte är att komma ut mer när vi är hemma. Finns faktiskt en hel del stigar och vägar här att gå på och förhoppningsvis så fortsätter vintern att vara lika mild som den varit hittills. Det kom lite snö för några dagar sedan men nu är majoriteten borta igen.
När jag tänker efter så kanske jag har två. Det är dock ganska så mående-relaterat egentligen, men det är att jag verkligen ska ta en paus när jag tagit studenten. Annars kommer jag inte orka. Jag ska ta tid och verkligen sova så mycket jag kan och sedan göra vafan jag känner för stunden. Jag behöver det. Att kunna göra det på riktigt. Att inte ha något bestämt slutdatum för det. Jag kommer nog vara i stugan under majoriteten av sommaren. Under sommaren mår jag verkligen bra där. Eller ja, jämfört med annars. Jag funderar på att vara där en hel del under hösten också, men jag får se.
 
Hursom. Jag hoppas att alla har det bra ikväll och att alla som inte vill vara själva slipper. Ta det försiktigt och ta hand om er så ses vi nästa år ♥