Vad händer ens??
Den senaste veckan har my restriction gått bättre än det gjort på typ 3 år. Jag har varit under 850 alla dagar utom två. I fredags blev det 250, lördag 160 och idag 170. HUR ENS??? Jag har ALDRIG haft ett intag så lågt sedan hela restricting-karusellen började i juli 2013. Jag hoppas verkligen att det håller i sig ett tag och jag lyckas hamna på max 850 för jag är så trött på min vikt. Har visserligen kommit ner till 63.8, vilket är det lägsta på ett bra tag. Har liksom gått upp och ner samma 4ish kilo jävligt länge nu.
 
Imorgon är det den 22a. Jag har en möte med soc imorgon 11.00 och runt 15 ska jag åka ner till Stockholm och se älskade You Me At Six igen ♥ E ska följa med och visa hur man kommer till Fryshuset med tunnel- och tvärbanan för your hoe har inte åkt dit kommunalt sedan sist jag såg dom i Mars 2017, och dessutom som lite ångestdämpande haha.
Jag har inte träffat henne på jag ett tag, typ i somras, och jag har gått ner nästan 7 kilo sedan dess och majoriteten dom senaste 2 månaderna. Men yeah. Kommer gå på konserten själv och det blir en utmaning för min sociala fobi. Det är inte första gången jag går själv och dessutom har 90% av konserterna jag gått på varit i Fryshuset så det finns ingen ångest över att inte "kunna" stället vilket är riktigt skönt. Så länge jag inte får panikångest så är jag happy