Blommor och choklader

Igår hoppade jag av KBTn. Det funkar inte just nu helt enkelt. Jag blir alldeles för stressad och det gör att det bara stjälper så mycket mer än hjälper. Jag ska fortsätta träffa sjuksköterskan typ en gång i månaden, sen får jag se om och i så fall när jag börjar med KBTn igen.


Maten börjar i alla fall att gå åt rätt håll igen vilket är jätteskönt. Att röra mig går sådär men jag är helt utmattad rent fysiskt. Hela kroppen gör konstant ont, ni vet som när man har influensa? Och att röra mig gör bara ont rent allmänt. Allt i livet gör ont tbh.

Just nu ska jag bara fokusera på mastery. Göra dom små sakerna och vara medveten om att jag faktiskt gjorde det trots att min situation är som den är.

Sen väntar jag på att få en tid med FK också. Fick separata diagnoser efter att jag tog upp det, som jag skrev om i förra inlägget, vilket känns jätteskönt. Det är ändå ganska stor skillnad på dom känne jag. Vet dock inte hur min ansökan "ser ut" just nu tho, med tanke på ändringen. Idk vet inte vad jag skriver längre eller vad jag försöker få fram.

Ta hand om er. ♡