I like it when you sleep, for you are so beautiful yet so unaware of it
Ååh vad dålig jag är på att blogga för tillfället. Orken har inte riktigt funnits.
Det har varit rätt jobbigt dom senaste två veckorna. Pappa har druckit majoriteten av kvällarna fram till den här veckan, vilket har påverkat måendet ganska så rejält.. Även en herrans massa stress inför utställningen, gymnasiearbetet och nationella, utöver det ska det pluggas till ett religionsprov som antagligen kommer nu i maj och körkortsteori så jag kan boka proven snart.
På tal om körkort.. Har börjat känna mig så himla osäker. På att jag kommer klara det alltså. Teorin kommer jag nog klara, men själva uppkörningen, herregud.. Kände verkligen hur jobbigt det var rent psykiskt när jag körde utbildningskontrollen för ungefär en månad sedan. Hastigheten var inge vidare, jag stressade upp mig och bara nae. Allt enbart för att jag körde med en okänd person. Meningen ekar i huvudet hela tiden.. "Kör du såhär med Dessi också? *skrattar lite nervöst, nae inte riktigt..* Haha alltså det här hade ju inte varit godkänt, hade det varit det riktiga provet hade du inte ens fått fortsätta. Och så blir det hela tiden känns det som. Som på risktvåan. Jag fick motorstopp i en backe typ 4 gånger i rad för att jag just då hade en annan tjej, vi skulle alltså dela bilen men köra separat förutom testrundan och när vi skulle tillbaka in, i passagerarsätet. Men när jag körde själv var jag huur lugn som helst, allt gick smidigt och automatiskt. Som det borde gå på lektionerna. Men inte fan gör det det. Och det gör mig så himla osäker..
 
Förra onsdagen var jag och såg The 1975. Var såsåsåsåsåsåsååååå glad över att jag fick tag på en biljett och kom in. Vet inte hur mycket jag grinat över alla biljettsläpp jag missat haha. Det var så himla bra och mysigt. Kände dock att jag inte riktigt passade in bland dessa människor rent personlighetsmässigt haha. Gick också själv, har ingen annan vän som gillar dom.. hm.. Wellwell.
 
Håret är numera blått igen. Med lite grönt här och var. Helt otroligt vad svårt det var att täcka den gröna..
 
Idag åkte jag och en vän iväg, eller ja hon gjorde mig sällskap för hon skulle vidare sedan och köpa mat till sin och hennes pojkväns ödla haha, och skulle köpa volymrattar till gitarren och passa på att köpa skor och titta på klänning till studenten. Skorna fanns inte där och någon klänning hittade jag inte heller. Kom hem med en magtröja som var på rea för 30 kr (egentligen var den liiite för stor men jag kände att fuck it den är så snygg ändå), deo och Monster. Och rattarna såklart. Är förvånad över att jag lyckades hålla i pengarna så bra som jag ändå gjorde. Hittade dock lite saker som jag ska tillbaka och kolla på, antagligen på måndag.
 
Annars har jag mest bara varit ute och gått. Alltså helt seriöst. Jag har nog gått minst en mil nästan varje dag i två veckor. Intaget har också legat ganska stabilt mellan 700 och 1300 förutom några dagar. Ändå har det inte blivit någon stor skillnad på varken våg eller mått. Vägde 63, vilket är det högsta jag vägt på typ ett halvår om inte ännu längre, den 28/3 och idag visade den 61.7. Då var jag ändå nere på 61.5 för två dagar sedan. Och 61.3 för fem dagar sedan. Och jag har ätit likadant och tränat likadant och druckit vatten och inte ätit onyttit mer än någon dag. Börjar bli lite ridiculous. Men jag ska inte ge upp den här gången. Tänkte försöka våga mig på ett lite högre intag imorgon och hoppas på att det släpper lite efter. Men med min vanliga tur så går jag väl upp 5 kilo på det.
 
Hursom. Hoppas ni får en härlig helg i alla fall!