är verkligen inte bra på rubriker
Och jag bara fortsätter att strecktitta på 7th Heaven i ett försök att dränka ångesten. Har varit lite seg med att ordentligt titta på säsong 4-7 men har nu sett hela säsong 6 och är på andra avsnittet på sjunde. Har älskat den här serien i snart 10 år och serien har avslutats och ändå har jag inte sett längre än sjunde säsongen.. Visst har jag sett avsnitt från senare säsonger när det gått på tv men det var bland dom tre sista säsongerna har jag för mig. Funderar på att köpa hela serien men ska hitta något ställe där det inte kostar en förmögenhet bara.

Har ätit alldeles för mycket idag. Bullar, munkar och varma mackor till middag.. Hatar mig själv så mycket för den här veckan. Måste ordna upp en plan för hur jag ska komma tillbaka på rätt spår igen. Så svårt när det är fel mat i huset och vattnet stinker avlopp så det knappt går att dricka.. åh sån jävla ångest. Det kommer sluta med att jag inte ens kommer kunna ta mig fram, jag svär. Vet inte ens var vågen är någonstans så jag kan inte ens se hur jävla mycket jag gått upp och jag hittar inte mitt måttband. Skjut mig.

Idag var vi hemma (huset vi sålde alltså) och städade eftersom att dom vägrade flyttstädning den här gången av någon anledning. Imorgon ska vi göra det sista och även flytta det sista som är ute på tomten. Mer ångest. Som att ofrivilligt flytta hemifrån till en mellanlandning. suck.

Ska försöka sova. Blir inte mycket bra sömn i denna säng. Sover i den som var gästsängen eftersom att vi inte kommer få min upp för trappan här, så om jag vill ha en stor säng så måste jag ha två enkelsängar. suck igen. Jag har inget emot att sova i enkelsäng ett tag men problemet är att den här sängen är alldeles för hård. Min rygg gör ont igen och det känns förjävligt. Allt känns verkligen förjävligt just nu. Vet inte vad jag ska ta mig till efter att jag gjort min tatuering. Då har jag ingenting kvar som jag kan räkna ned till som gör att det känns lättare. Åh. 
Nej jag måste sova innan det slutar med att jag är uppe hela natten och tänker på hur många saker jag har ångest inför.