Söndag
Han tjatar så. Vad jag borde göra, att det blir bättre, att det är dags för förändring osv. Som om att jag inte redan har försökt i 6 år att vända om det. Har det gått min väg? Fan heller att det har. Och när jag sa att jag har en del i mig som skriker "Du kan lika gärna göra det här och det här, det blir ändå aldrig bättre, bara sämre. Du kan lika gärna förstöra dig själv lite till innan du tar livet av dig".. Så kom det ett Varför ska du ge upp för att du har det lite svårt just nu? Vilket bara bestämde att honom ska jag inte ha som pojkvän någonsin. Men jag blev inte too attached. Och thank fucking heavens för det.
Ångesten är skyhög. När vi är här i stugan så går det inte. Jag äter. Får sån jävla ångest. Skär mig. Går ut och försöker springa. Kommer 200 meter innan fotleden skriker stopp. Börjar gråta för att jag är så värdelös och misslyckad på alla plan.
Tankarna om att fixa tid hos kuratorn på Ungdomsmottagningen eller gå till kuratorn på skolan bara ökar. Gå dit och bara släppa ut allt. Om mat, självskadande, självmordstankar/-försök, mående, ångest, ensamhet och allt vad fan det är. Berätta hur slut jag är. Att jag inte har någon gnista för att leva alls just nu. Att allt jag vill uppleva nu är Japan, soluppgång- och nedgångar, roadtrips med Finaste utan mål tillsammans med musik som vi skriker med i utan att bry oss ett jävla dugg, konserter och droga ner mig själv. Droger, sex, cigg och alkohol. Berätta att jag är så jävla långt ifrån mig själv. Att jag har gjort i princip allt som jag som 7-åring lovade mig själv att jag aldrig skulle göra. Det är ett under att jag aldrig har provat droger, cigg, alkohol och är oskuld.
Jag ska alltså vara här i cirkus 14 dagar till. Hurfan ska jag överleva utan våg? 
När jag flyttar hemifrån... Mitt kök kommer i matväg innehålla frukt, Loka, grönsaker, lättkvarg, shakes, proteinpulver och jag kommer leva på sallader i olika slag till middag. Jag kommer att ha hantlar, hopprep och gåband. Jag ska samla på mig kartor. Svälja en flaska vodka med munnen full av piller och gå och lägga mig.