I am haunted by a nonexistent lover ~
Vikten är officiellt under 65. Vågen visade 63.9 för 3 dagar sedan. Dom två dagarna som följde blev fördjävliga kalorimässigt, men nu är jag tillbaka till 1000-1200 igen. Det är ändå den mängden som är mest hållbar för mig och funkar bäst i längden. 
 
Den 24e ska jag åka till M och vara där till måndag morgon. Har en läkartid klockan 10 (hans tider är så roliga...) och jag bor ju 3ish timmar därifrån och hade ingen större lust att åka klockan 5 på morgonen, dessutom hade jag varit alldeles för trött och det hade bara varit farligt. Det blir ett av mina sista besök där. Jag ska byta till något närmare. Tror att det finns en unga vuxna på ett sjukhus två mil härifrån vilket hade varit sååå skönt. Jag älskar att köra, men det blir alldeles för dyrt nu när jag får en månadspeng och har hand om hela min ekonomi med den summan. Dooock så kommer jag ta en smula längre väg när jag åker till M för jag vill träffa E so bad så vi bokade in en liten ciggdejt haha. 
 
Annars har jag bara gymmat, grinat framför kylskåpet och rökt för mycket. suck. Paketet är snart slut i alla fall, så då lär jag vara utan tills nästa gång jag vågar köpa, vilket kan ta bra lång tid.
Nejmen jo! Jag har faktiskt varit lite produktiv. Jag målade till slut taket och väggarna vita. Taket har varit obehandlat trä och väggarna målades champangefärgade för typ 6 år sedan och det såg smutsigt ut tillsammans med mina möbler, blev ganska mörkt osv. Anledningen till att det hände var mindre trevlig..
 
Jag skulle poppa popcorn. La in i mikron. Satte igång. Gick och gjorde annat i typ en minut och kom tillbaka till rök som bolmade ut ur mikron som luktade alldeles fördjävligt. Vet inte vad som hände, men jag tror att det var något knas med påsen och oljan/fettet/vad det nu är och det började brinna eller något, för i påsen var det helt svartbränt. Så huset luktade satan i typ 4 dagar, lukten satte sig i aaaallt tyg och på väggarna och mikron fick vi slänga. Den såg ut att vara 20 år gammal och dåligt rengjord inuti och lukten vägrade försvinna eller en försvagas.. JUST MY LUCK :)
 
Hoppas ni alla är okej ♥